Declinarea responsabilității

Orice informații furnizate pe ServusMed au un scop exclusiv educațional și informativ și nu ar trebui să fie considerate ca substitut pentru consultul profesional al unui medic sau alt specialist medical calificat. Ne străduim să oferim informații precise și actuale, dar nu putem garanta exhaustivitatea sau exactitatea acestora.

Este esențial să consultați un medic sau alt profesionist medical calificat pentru evaluarea și diagnosticul adecvat al oricăror probleme de sănătate pe care le puteți întâmpina. Nu ignorați niciodată sfatul medicului dumneavoastră sau întârzierea căutării asistenței medicale profesionale din cauza informațiilor citite pe acest site.

Echipa ServusMed nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele consecințe rezultate din utilizarea informațiilor furnizate pe acest site. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră ar trebui să se bazeze pe evaluarea personală a unui profesionist medical, ținând cont de istoricul medical individual și circumstanțele specifice.

Nu avem intenția de a oferi sfaturi medicale personalizate sau de a înlocui relația directă dintre pacient și medic. Orice acțiuni întreprinse pe baza informațiilor găsite pe acest site sunt în responsabilitatea dumneavoastră.

Vă încurajăm să căutați sfaturi medicale profesionale pentru orice întrebare sau preocupare legată de sănătatea dumneavoastră. Este important să vă informați și să luați decizii înțelepte pentru propriul dvs. bine și sănătate.

Cu respect,

Echipa ServusMed
Fondată în 2018