Despre noi

Cine suntem

Bine ați venit la ServusMed, o destinație online dedicată sănătății și bunăstării, fondată în 2018 de o echipă mică, dar dedicată de experți în medicină, educație, management și comunicare.

Din 2018, site-ul ServusMed (denumit inițial ServusExpert) este dedicat construirii unui stil de viață sănătos și echilibrat. Scopul nostru este să informăm atât despre sănătate, tratamente și nutriție, cât și despre relații, psihologie și timp liber, deoarece credem că echilibrul dintre aceste două laturi conduce către o viață împlinită.

Misiunea noastră

Misiunea noastră la ServusMed este să oferim resurse de încredere și informații de calitate pentru a sprijini comunitatea românească în îmbunătățirea sănătății și promovarea bunăstării generale.

Ne străduim să fim o sursă de încredere pentru toți cei care caută informații utile și practice legate de sănătate, tratamente și modalități de menținere a unei vieți echilibrate.

Ce oferim

Informații de încredere bazate pe surse științifice

Știri despre noile descoperiri medicale

Clipuri video cu explicații pe scurt

Echipa noastră

Dr. Corina Golovei

Redactor șef

Medic Primar Anestezie și Terapie Intensivă, Clinica ATI, Spitalul Județean Mureș

Teodor Nicula-Golovei

Web designer și webmaster

Remidan Nicula

Redactor newsletter și vânzări

Angajamentul nostru

La ServusMed, ne angajăm să vă oferim conținut de calitate, bazat pe cercetare științifică actuală și cele mai bune practici medicale.

Suntem dedicați în a vă sprijini în fiecare etapă a călătoriei dumneavoastră către sănătate și bunăstare, oferindu-vă informații utile, sfaturi practice și resurse pe care le puteți integra în viața de zi cu zi.

Cu respect,

Echipa ServusMed
Fondată în 2018